Woordpost

 

Algemeen

Woordpost is een gratis service van het Genootschap Onze Taal. Abonnees ontvangen twee maal per week de Woordpost-nieuwsbrief, waarin telkens een actueel woord kort wordt verklaard en toegelicht.

Om alle eerdere berichten op deze lijst te raadplegen, kijk in het Archief. (Het huidige archief is alleen toegankelijk voor leden van de lijst.)

Aanmelden bij Woordpost

Om u aan te melden bij Woordpost vult u onderstaand formulier in. U krijgt een e-mail toegezonden met het verzoek om uw aanmelding te bevestigen, ter voorkoming van valse aanmeldingen. Dit is een verborgen lijst, wat betekent dat de ledenlijst alleen toegankelijk is voor de lijstbeheerder.

  Uw e-mailadres:  
  Uw naam (optioneel):  
  U kunt hieronder een wachtwoord invullen. Dit voorziet in een zekere mate van bescherming en moet voorkomen dat anderen kunnen knoeien met uw lidmaatschap. Gebruik niet een eerder door u gebruikt wachtwoord, omdat het af en toe onversleuteld naar u gemaild zal worden.

  Als u ervoor kiest om geen wachtwoord in te vullen, wordt een automatisch gegenereerd wachtwoord naar u toegezonden zodra u uw aanmelding hebt bevestigd. U kunt steeds om toezending van uw wachtwoord vragen wanneer u uw persoonlijke instellingen wilt wijzigen.

  Kies een wachtwoord:  
  Herhaal het wachtwoord ter bevestiging:  

Afmelden

Om u af te melden van Woordpost-woordpost, om uw wachtwoord toegestuurd te krijgen of om uw opties te wijzigen, vul uw e-mail adres in:

Als u dit veld leeg laat, zal straks gevraagd worden om uw e-mailadres


Woordpost-woordpost wordt beheerd door redactie at onzetaal.nl, eva at onzetaal.nl
Woordpost-woordpost beheerdersinstellingen (alleen toegang met authorisatie)
Overzicht van alle maillijsten op list.xs4all.nl

Delivered by Mailman
version 2.1.23
Python Powered GNU's Not Unix Debian Powered